Жіночий портал Happy Lady.in.ua Варення з айви

Варення з айви

Варення з айви

Варення з айви. Взимку готове варення з айви порадує Вас своїм неперевершеним ароматом, незрівнянним смаком. З нього можна буде спекти солодкий пиріг, зробити начинку для булочок, приготувати морс і т.д. Варення з айви славиться своїм ароматом і тонким смаком. Як варити айвовое варення, щоб шматочки айви стали прозорими і не втратили свій аромат, розповість наш рецепт.

Для приготування варення айви потрібно:
– цукор – 1 кг
– айва – 1 кг
– вода – 1 скл
– лимонна кислота – 1/3 ч.л .
– ванілін

Приготування варення з айви:
Промиваємо фрукти, великі розрізаємо на чотири частини, подрібніше – на дві. Потім вирізаємо з шматочків насіння, ріжемо часточками товщиною в півсантиметра. Далі викладаємо шматочки в емальовану каструлю, заливаємо їх водою і ставимо на плиту. Після того як маса закипить, варимо її на середньому вогні до невеликого розм’якшення айвовий скибочок. Потім прибираємо каструлю з плити, виймаємо фрукти за допомогою шумівки в інший чистий посуд. Відвар проціджуємо, додаємо цукор і варимо сироп хвилин 5-10. Далі викладаємо в нього часточки, кип’ятимо 5 хвилин. Прикриваємо каструлю рушником, прибираємо з плити на 10-12 годин. Потім варимо скибочки доти, поки вони не стануть злегка прозорими, а сироп не набуде червонуватого відтінку. Потім додаємо дрібку ванілі, лимонну кислоту і перемішуємо. Розливаємо по стерильним банкам і закатуємо металевими кришками. Смачного!!!

Читайте також інші жіночі поради для краси, дієти, фітнес, відпочинок, в’язання, кулінарія, рецепти, випічка, салати, напитки:


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/filib142/domains/happylady.in.ua/public_html/wp-content/themes/happy lady/single.php on line 22


Ваш отзыв