Овочеве рагу

Овочеве рагу

Овочеве рагу

Овочеве рагу. Настільки вдале поєднання овочів перетворило банальне рагу в дивовижне блюдо.

Для приготування овочевого рагу необхідно:
– Гриби (заморожені лісові підберезники, маслюки) – 300-400 г
– Морква – 2 шт
– Капуста білокачанна – 1/2 качана
– Селера корень – 1/4 шт
– Перець солодкий червоний – 3 шт
– Цибуля ріпчаста (велика цибулина) – 1 шт
– Квасоля (біла, консервована) – 1 бан.
– Часник – 1-2 зуб.
– Спеції (сіль, перець чорний, приправа класична, за смаком)
– Перець чилі
– Масло рослинне

Приготування овочевого рагу:
Розігріти сковороду з рослинним маслом (якщо у вас є сковорода ВОК, то це кращий варіант). Нарізати цибулю і обсмажити разом з грибами. Нарізати товстою соломкою корінь селери, натерти соломкою моркву. Додати нарізані овочі до грибів і потомити 10 хвилин. Нашаткувати капусту, злегка присолити і потерти руками. Нарізати червоний болгарський перець соломкою. Все це відправити в сковороду до грибів, перемішати, накрити кришкою і довести до готовності. Не забудьте в кінці посолити, приправити спеціями. В самому кінці додати баночку білої квасолі, попередньо зливши рідину, і роздавлений зубчик часнику.

Все про: