Жіночий портал Happy Lady.in.ua Малинове варення

Малинове варення

Малинове варення

Малинове варення. Малина представлення не потребує, з найдавніших часів вона цінується за свій смак і корисні властивості. Ця ягода незамінна при простудних захворюваннях і дуже корисна просто для профілактичного вживання з метою зміцнення імунітету. Її заготовляють про запас самими різними способами – сушать, заморожують, варять компоти та варення.

Для приготування малинового варення потрібно:
– малина 1 кг
– цукор 1-1,5 кг

Приготування малинового варення:
Для варення відбираються здорові зрілі ягоди, очищені від черв’яків і плодоніжок. Залежно від особистих переваг і від солодощі ягід дозуємо цукор. Ягоди поміщаються в посуд і пошарово пересипаються цукром – для цього етапу використовується приблизно 2/3 необхідного цукру. У такому вигляді залишаємо на 8-10 годин, щоб малина пустила сік. Потім сік який вийшов відокремлюємо від ягід і переливаємо його в каструлю, в якій і буде варитися варення. Сік на середньому вогні доводимо до кипіння і засипаємо туди іншу дозу цукру, помішуючи і знімаючи піну. Як тільки піна перестане активно утворюватися, вимикаємо вогонь і вийшов сироп даємо охолонути до 60-70 градусів. Після цього обережно всипаємо в сироп ягоди, ставимо на маленький вогонь і доводимо до кипіння, знову знімаючи піну. Кип’ятимо 5-8 хвилин і відразу розливаємо варення у стерильні баночки, закатуємо. Приготоване за таким рецептом варення зберігає дивовижний смак і аромат свіжої ягоди. Смачного!!!

Читайте також інші жіночі поради для краси, дієти, фітнес, відпочинок, в’язання, кулінарія, рецепти, випічка, салати, напитки:


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/filib142/domains/happylady.in.ua/public_html/wp-content/themes/happy lady/single.php on line 22


Ваш отзыв