Жіночий портал Happy Lady.in.ua Конфітюр з черешні

Конфітюр з черешні

Конфітюр з черешні

Конфітюр з черешні. Конфітюром називають солодощі з ягід, фруктів або овочів (наприклад, зелених помідор або моркви), приготовлені в цукрі, патоці або меді. Зазвичай для приготування конфітюрів ягоди або фрукти нарізаються маленькими шматочками і проварюють з цукром, попередньо залишаючи на кілька годин, щоб ягоди дали сік. За умови, що час варіння буде мінімальним, готовий конфітюр не втратить натуральний колір ягід, з яких він готувався.

Для приготування конфітюру з черешні потрібно:
– 1 кг черешні або вишні
– цукру 600 гр
– сік 1 лимона
– яблуко 1шт

Приготування конфітюру з черешні:
З черешні вийняти кісточки, ягоди зважити (для конфітюру потрібно 800 г). Покласти ягоди в каструлю разом з цукром і соком лимона, довести до кипіння і на середньому вогні варити 10 хвилин, помішуючи час від часу. Ягоди вийняти з сиропу. Яблуко почистити і порізати на дольки. Варити сироп з шматочками яблука до зменшення його обсягу вдвічі (тобто залишиться половина сиропу). Повернути черешню в сироп і подрібнити все блендером. Отриману масу знову довести до кипіння і кип’ятити на невеликому вогні, помішуючи, близько 10 хвилин. Готовий конфітюр відразу ж вилити в підготовлені стерилізовані банки, закрити кришками. Перевернути банки вниз шийкою і укутати до повного охолодження. Зберігати в сухому і прохолодному місці як звичайне варення. Смачного!!!

Читайте також інші жіночі поради для краси, дієти, фітнес, відпочинок, в’язання, кулінарія, рецепти, випічка, салати, напитки:


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/filib142/domains/happylady.in.ua/public_html/wp-content/themes/happy lady/single.php on line 22


Ваш отзыв