Жіночий портал Happy Lady.in.ua Домашня ковбаса (куряча)

Домашня куряча ковбаса

Домашня куряча ковбаса

Домашня ковбаса з курятини в домашніх умовах достатньо легко готується, надзвичайно смачна та ароматна. На процес приготування йде мало часу, а найголовніше – виходить продукт без всяких шкідливих добавок!

           Склад домашньої курячої ковбаси:
Курка (стегна) – 2 кг
Часник – 5-7 зубців
Гірчиця (цілі зерна) – 1 пакет
Сіль (за смаком)
Перець чорний (за смаком)
Кишки – 3-4 шт
Карі

Домашня ковбаса (куряча)

Домашня ковбаса (куряча)

Домашня ковбаса (куряча), рецепт:
– Зі стегон потрібно обрізати м’ясо. Окремо зняти жир і шкірку (в середньому 6 середніх стегон).
– Закласти спеціальний ніж для м’ясорубки.
– Дрібно нарізаємо жир зі стегон. А м’ясо пропускаємо через великий ніж м’ясорубки. Добавляємо подрібнений часник, сіль, перець, карі, гірчицю. Залишаємо маринуватися на кілька годин. Гарно вимішуємо
– Підготовлені кишки (чистити кишки не дуже вам сподобається, приємного мало, але воно того варте. Начиняємо фаршом, за допомогою спеціальної насадки. Зав’язуємо кінці та вкладаємо на бритванку.
– Ставимо в розігріту духовку на 15 хвилин. Дістаємо і зрідка проколюємо ковбаски голкою (що б не лопнули).
– Запікаємо домашню ковбасу в духовці до рум’яностіпри температури 180 градісів, орієнтовно 30 хвилин.
– Охолоджуємо і викладаємо на тарілку!
Приготувати домашню ковбасу своїми руками – простіше простого! В результаті вийде не тільки смачний, але і корисний натуральний продукт!

Читайте також інші жіночі поради для краси, дієти, фітнес, відпочинок, в’язання, кулінарія, рецепти, випічка, салати, напитки:


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/filib142/domains/happylady.in.ua/public_html/wp-content/themes/happy lady/single.php on line 22


Ваш отзыв